grift

Nieuwe taakverdeling in het Binnenveld

 

Nieuwe taakverdeling Binnenveld

Vanaf 1 april jl. is er een wijziging in de taakverdeling van de medewerkers die zich in het Binnenveld bezig houden met het agrarisch natuur- en landschapsbeheer.

Otto Vloedgraven zal zich meer gaan toeleggen op werkzaamheden in projecten. Hij gaat bedrijfsnatuurplannen maken voor het actieplan Natuurinclusieve Landbouw Gelderland en zal zich meer richten op adviezen voor landschapsbeheer en hoogstamfruit. Op dit terrein blijft hij ook cursussen verzorgen en als lid van de schouwcommissie werkt hij aan de kwaliteitsbewaking van het agrarisch natuurbeheer. Deze activiteiten zal hij zowel in Gelderland (Collectief Veluwe) als in Utrecht (Collectief Utrecht Oost) uitvoeren.

Dirk Jan Bleijerveld volgt Otto op als veldcoördinator voor allebei de collectieven. Wie vragen heeft over ANLb beheerovereenkomsten of wensen heeft voor wijziging of aanpassing, kan vanaf 1 april contact opnemen met Dirk Jan. Dit geldt dus zowel voor het Gelderse als voor het Utrechtse deel van het Binnenveld. Dirk Jan heeft al enkele jaren ervaring als veldcoördinator in de Gelderse Vallei en het Binnenveld sluit daar goed op aan.

Otto en Dirk Jan zullen onderling afstemmen wat er speelt in het gebied en daarnaast zal Otto een aantal lokale projecten voor de ANV Binnenveld blijven doen.

De werkzaamheden in het agrarisch natuurbeheer blijven groeien en met de nieuwe taakverdeling denken we hier goed in te kunnen meegroeien en professionaliseren.

 

 

Actueel nieuws

Nieuwe taakverdeling in het Binnenveld

Op 1 april heeft Otto Vloedgraven zijn functie als veldcoordinator neergelegd. Otto zal zich meer gaan toeleggen op projecten op het gebied van het actieplan Natuurinclusieve Landbouw Gelderland, landschapsbeheer en hoogstamfruit. U kunt vanaf deze datum voor contracten in het kader van het Agrarisch Natuur en Landschapsbeheer in het Binnenveld contact opnemen met zijn opvolger Dirk Jan Bleijerveld ( 06-31513211 , d.j.bleijerveld@collectiefutrechtoost.nl).


Nieuwsarchief
vlak
steenuil logo
endkolom